Londra'da terör tehlikesi
Popüler

Londra'da terör tehlikesi

Closed Circuit'ta usta aktör Eric Bana ve Rebecca Hall, Londra'nın arka sokaklarında İngiliz gizli servisinin yalan ve entrika dolu dünyasında tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

Tinker, Tailor, Soldier, Spy'ın yapımcılarından yeni bir gerilim geliyor. Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı filmin hikayesi şöyle: Londra'da gerçekleşen esrarengiz bir patlamaya polis müdahale eder ve olaydan sorumlu olduğunu düşündükleri bir şüpheliyi göz altına alırlar. Aslında patlama giderek derinleşen bir hikayenin başlangıç noktasıdır ve henüz kimse bilmese de İngiliz tarihinin en önemli davalarından bir tanesi olarak anılacaktır.

Davayı incelemek üzere görevlendirilen, Eric Bana ile Rebecca Hall'un canlandırdığı, her ikisi de kaçın kurası iki avukat - ve aynı zamanda iki eski sevgili- olayın arka sokaklarına daldıkça İngiliz gizli servisiyle ilgili daha fazla sır ve tuzakla karşılaşırlar. Artık sadece itibarları ve kariyerleri değil hayatları da ince bir ip üzerindedir.

Daha önce Boy A ve Intermission gibi yapımların kamera arkasında yönetmenliğini konuşturan John Crowley imzalı Closed Circuit 28 Ağustos'ta Amerika'da vizyona giriyor. Eric Bana ve Rebecca Hall'a  Julia Stiles ve Jim Broadbent'in eşlik ettiği entrikalar ve sır perdeleriyle dolu filmin fragmanı ise hemen aşağıda. 

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası