Biz tatilciliği iyi biliriz

Biz tatilciliği iyi biliriz

Tatilcilik yan gelip yatmaksa dört dörtlük tatilciyiz. Ama gelin görün ki her sene biraz kendimizi tekrar etmeden olduramıyoruz.

Vay arkadaş, ortalık ne karıştı yahu. Banka çalışanı arkadaşlar malum büyüğümüzün durup durup yaptığı açıklamalar nedeniyle şaşkın. Toplantıdan toplantıya girip duruyorlar. Medyacıları aradım, onların zaten aklı başından gitmiş, çarşı pazar birbirine girmiş. Bir yandan da yazın ortasındayız ve herkesin sıkı bir tatile her zamankinden fazla ihtiyacı var.

Beyaz yakalı dediğin 12.30’da acıkır, 16.00’da çay-kahve içer, temmuz/ağustos dedin mi tatile çıkar, çıkamazsa delirir. Dolayısıyla bu sezon da tatil konu başlığı altında neler olacağını kabaca tahmin etmek mümkün. Olaylar geçen yıllarda olduğu gibi pek çoğumuz için şöyle akacak:

1. Kim tatile ne zaman çıkacak tartışmaları. Erken kalkan yol alacak. Ayrıca evli ve çocuklular avantajlı. Bekarlar erken de kalksalar ani bir düzenleme halinde yalnız olmaları sebebiyle tatili ilk kaydırılanlar olacak.

2. Arada, geçen yıl 2 ay ertelemeli, 12 ay vadeli alınan biletlerin ödemelerinin hâlâ bitmediğini fark eden bir kısmımızın canı sıkılacak.

3. Organize olmayı ertelediği için çabuk tarafından program yapmak zorunda kalanlar Cunda, Datça, Akyaka vs’ye doğru hızla yola çıkacak ve varır varmaz “Aslında buralara bir pansiyon, butik otel falan açmak lazım” geyiğine başlayacak.

Devamı GQ Türkiye Ağustos sayısında ve iPad edisyonunda

İZLE
Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards Gala Gecesine Hazırlanıyor
İLGİLİ İÇERİKLER
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası