Peki MediterrAsian nedir?
Frankie’nin yön verdiği MediterrAsian menü, Akdeniz ve Asya kültürlerini bir araya getiren yenilikçi bir mutfak anlayışı sunuyor. Ruhunu ve malzemelerini Akdeniz’den, pişirme tekniklerini ve baharatlarını Asya’dan alan MediterrAsian menüsüyle Frankie, Asya mutfağını gelenekselleşen şekilde sadece Çin ve Japon mutfağıyla sınırlamayarak Hint, Thai, Vietnam, Kore mutfak kültürlerini Akdeniz’in ruhu ile harmanlıyor.
MediterrAsian menünün “Sinarit Dilimler”, “Akya Tataki”, “Izgara Ahtapot”, “Antenli Mercan Crudo”, “Çeşme Orkinos Sırt”, “Porçini Mantarlı Spagetti”, “Mersin Karides Tempura”, “Balık Yakası”, “Mavi Yengeç Dolgulu Kabak Çiçeği” gibi öne çıkan tabaklarında yerel malzemeler ve Akdeniz’in özel ürünleri mevsiminde kullanılarak Asya teknikleriyle buluşturuluyor.
Yeni Frankie, Yeni Eğlence!
Frankie, müzik direktörü Mehmet Koryürek (DJ Aksak) danışmanlığında yenilenen eğlence anlayışıyla enerjisini İstanbul’a yansıtıyor. Frankie’nin yüksek enerjili ruhunu yansıtan müziği samimi ve tanıdık, bir o kadar da eğlenceli, ayrıca mekânın enerjisine uygun olarak saatlere göre değişiyor. Akşamüzeri başlayan müzik programı barı canlandırıyor, yemek saatine geçerken tempo olarak biraz hızlanarak, sohbeti bölmeden devam ediyor. Geceye geçişle birlikte Frankie’nin organik disco olarak tanımladığı hareketli müzik, sürpriz performans gösterileri ile birlikte eğlenerek sosyalleşmeye davet ediyor.
Frankie’nin Kalbi
Yeni Frankie dekorasyonuyla da cesur, çarpıcı, şık ve dinamik… Konuklarını içeri girdikleri anda enerjisiyle içine alan, kırmızı küp alanla karşılıyor. “Frankie’nin Kalbi” olarak tanımlanan alan ise Mahmut Anlar ve ekibi tarafından tasarlanan bar alanı. Bir dizi yüksek tezgâhtan oluşan, çok amaçlı, dinamik barda konuklar yemek yiyor, içki servisi alıyor, sosyalleşiyor, aynı zamanda DJ performansı gerçekleşiyor. Bu deneysel bar alanı, aynı zamanda masa düzeninde oturma kanatlarını birbirine bağlayan bir merkez haline gelerek mekânın organizasyonuna yön veriyor.