Gezici Mutfak Festivali ilk kez Türkiye’de

Dünyanın ilk gezici mutfak festivali olan ve yeme içme sektörünün önde gelen metropollerinde, ilham verici birçok etkinliği kapsayan Omnivore World Tour, dünyaca ünlü şeflerle Türk şefleri buluşturuyor.

25 Kasım 2014

Gezici Mutfak Festivali ilk kez Türkiye’de

Sirha Istanbul kapsamında 27-29 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde ve farklı restoranlarda bu yıl ilki gerçekleşecek olan Omnivore Istanbul, yemek fikirlerini ve deneyimlerini paylaşmak üzere uluslararası şefleri lokal şefler ile bir araya getiriyor.

Omnivore: gelişen, modern ve global mutfak

Paris, New York, Cenevre, Şangay, Moskova, Sidney, Brüksel gibi dünyanın 4 kıtası ve farklı şehirlerini gezen Omnivore World Tour, mutfağı hiç olmadığı kadar eğlenceli kılan formatı ile yeni yetenekleri ararken, yeme-içme ile ilgilenen herkesi dünyanın en iyi şefleriyle bir araya getiriyor.


Uluslararası ve Türk şefler fikirlerini, tekniklerini, deneyimlerini yarıştırıyor

Mutfak, Omnivore ile hiç olmadığı kadar global bir deneyime dönüşüyor. Omnivore World Tour, mutfağın global ölçekte deneyimlenmesi ve paylaşılması gerektiği fikrinden yola çıkıyor ve bu hareketi açıkça teşvik ediyor.

Dört farklı bölümden oluşan Omnivore; mutfak profesyonelleri ve genç yetenekleri, dünyaca ünlü şeflerle buluşturan Master Classes, ev sahibi ve uluslararası şeflerin birbirinden enfes lezzetler ile mutfak meraklılarını ağırladığı Amazing Dinners, unutamayacağınız lezzetleri tadarak, dünyaca ünlü şefler ile birlikte parti ortamında eğleneceğiniz The Omnivorious Party ve bol sürprizli, farklı bir deneyim sözü veren Omnivore Pop Up Dinner’la İstanbul’lu yemekseverlerle buluşturuyor.

Şeflerin sırlarını açığa çıkaran demolardan ve ilham verici mini eğitimlerden oluşan Master Classes bölümünde uluslararası ve Türk şefler fikirlerini, tekniklerini ve tutkularını paylaşıyor.



Omnivore Istanbul Master Classes Programı Türk ve Uluslararası şefleri

Üryan Doğmuş – USLA, Kaan Bergsen - Petra Roasting Co., Ali Ronay – Rocco, Dmitri Zotov - Entrekot, Didem Şenol Tiryakioğlu – Lokanta Maya, Kaan Sakarya – Nicole, Murat Artukmaç, Guillaume Monjuré - Palégrié, Kemal Demirasal - Alancha, Cihan Kıpçak - Gile Restaurant, Aylin Yazıcıoğlu - Nicole, Davy Schellemans - Veranda, Yılmaz Öztürk - L'Escargot, Maksut Aşkar - Neolokal

Omnivore İstanbul bu yıl Sirha İstanbul, Evian, Badoit, Air France, Kenwood, Delonghi, 24Kitchen, Bragard, Mama Shelter, Zwilling, Staub, Ülker İçim, Koza Gıda, Neolokal ve Laleli gibi birçok markanın işbirliği ile gerçekleşiyor.


Gastronominin Yeni Klasikleri

YEME-İÇME | Gastronominin Yeni Klasikleri

Kışın Tüketmemiz Gereken 3 Protein Kaynağı

YEME-İÇME | Kışın Tüketmemiz Gereken 3 Protein Kaynağı

Proteinli Smoothie’den Vazgeçmeyin

YEME-İÇME | Proteinli Smoothie’den Vazgeçmeyin

Performansınızı Arttıracak Birleşim: Muz ve Badem

YEME-İÇME | Performansınızı Arttıracak Birleşim: Muz ve Badem

Sağlıklı Kalmanın Yolu Avokado Tüketmekten Geçer

YEME-İÇME | Sağlıklı Kalmanın Yolu Avokado Tüketmekten Geçer

Yazın Vücudunuzu Koruyan En İyi 5 Besin

YEME-İÇME | Yazın Vücudunuzu Koruyan En İyi 5 Besin

Daha Fazla Göster