Ulu ejder Smaug beyaz perdede
Popüler

Ulu ejder Smaug beyaz perdede

J.R.R. Tolkien'in 1937 tarihli romanından esinlenerek çekilen Hobbit üçlemesinin ikinci filmi The Hobbit: Desolation of Smaug'dan ilk fragman yayında.

Hobbit üçlemesinin ilk filmi olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk'un devam filmi The Hobbit: Desolation of Smaug'da Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekiler Mirkwood'da (Kuyut Orman) zorlu bir yolculuğa çıkıyorlar. Bu yolculukta Güney'e doğru gitmeye karar veren büyücü Gandalf yanlarında değil ve karanlık, adeta bir dehlizi andıran ormanda Hobbitler ulu ejder Smaug'un yaşadığı ine giden Gizli Kapı'yı bulabilecekler mi merak konusu.

Özellikle meraklılarının hevesle beklediği yapımın en dikkat çekici yanlarından bir tanesi ulu ejder Smaug'ın ilk defa beyaz perdede görünecek olması. Ayrıca 'Yüzüklerin Efendisi' üçlemesinde yer alan Legolas isimli savaşçı Elf de bu filmde hikayeye dahil oluyor. Lost dizisinin ünlü oyuncusu Evangeline Lilly ise Elf savaşçısı olarak seyirci karşısında olacak.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Peter Jackson aynı zamanda Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo del Toro ile birlikte senaryonun oluşturulmasında da önemli rol oynuyor. Martin Freeman, Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum), Richard Armitage (Thorin Meşekalkan), Lee Pace, Hugo Weaving, Elijah Wood ve Cate Blanchett'ın rolleri paylaştığı The Hobbit: Desolation of Smaug 13 Aralık'ta tüm dünyayla beraber Türkiye'de de vizyona girecek.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası