Frankenstein'ın ölümsüz yaratığı
Popüler

Frankenstein'ın ölümsüz yaratığı

Doktor bir ölümsüz yarattı, dünya adeta tersine döndü. Şimdi iyi ruhlu yaratıklar ve kötü ruhlu canavarlar onun ölümsüzlüğünün sırrını öğrenmek için savaşıyorlar.

Kevin Grevioux'nun "I, Frankenstein" isimli çizgi romanı aynı isimle beyaz perdeye uyarlandı. Filmden görüntüler henüz ortada yok ancak ilk afişler yayınlandı.

Mary Shelley'nin klasik öyküsün bilmeyen yoktur: Victor Frankenstein en ince detayları düşünerek bir araya getirdiği parçalarla ölümsüz bir canlı yaratır ve ona kendi ismini verir; Frankenstein. Çizgi romansa Franklin Stein ismiyle özel dedektiflik yapan bu ölümsüz yaratığın Darkhaven'a hakim olan gargoyllerle aynı ekosistemde yaşayan insanların peşine düşen iblisler arasındaki savaşı engellemeye çalışmasını konu alır. Fakat bir yandan kendi varoluşu ve yaradılışı hakkında ciddi bir iç hesaplaşma içindedir.

Filmin oyuncuları arasında hayli dikkat çeken isimler var. Örneğin Franklin Stein'ı canlandıran isim Aaron Eckhart'tan başkası değil. Ona Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto ve Jai Courtney eşlik ediyorlar. I, Frankenstein'ın enteresan ve bir o kadar karanlık senaryosunu Stuart Beattie beyaz perdeye uyarladı ve yönetmen koltuğuna da kendi oturdu.

İyilerle kötülerin bir kez daha karşı karşıya geldiği gerilim / korku sinemasının en son örneklerinden I, Frankenstein 24 Ocak 2014'te Amerika'da vizyona girecek.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası