Grinin 50 Tonu başrollerini belirledi
Popüler

Grinin 50 Tonu başrollerini belirledi

Yayımlandığı günden itibaren bugüne kadar dünyanın en hızlı satış rekorları kıran romanı haline gelen 50 Shades of Grey'in beyaz perde uyarlamasında başroller Hollywood'dan iki genç oyuncuya gitti.

İngiliz yazar E. L. James imzalı 50 Shades of Grey, üçlemenin ilk kitabı olarak yayınlandığında büyük sansasyon oldu. Ama büyük ihtimalle bu kadarını kimse beklemiyordu. Kitap 2013 itibariyle dünya çapında 50 farklı dile çevrildi, 70 milyon gibi çok ciddi bir satış rekoru kırdı. Tabii ki Hollywood buna tepkisiz kal(a)madı.

Filminin çekileceği haberinin duyulmasından kısa süre sonra oyuncu kadrosu özellikle de başrolleri oynayacak isimler hakkında Hollywood kulislerinde tartışmalar başladı.

Christian Grey'i kim en iyi canlandırır, kim Anastasia Steele olarak beyaz perdede daha iyi görünür derken sayısız isim seçmelere katıldı. Podyumun son dönemdeki en ünlü ve en genç mankenlerinden İngiliz Cara Delevinge'den tutun da Game of Thrones'un seksi yüzü Emilia Clarke'a kadar birçok Steele adayı konuşulurken Vampire Diaries'in başrol oyuncularından Ian Somerhalder'ın Christian Grey için en iyi aday olduğu bile söylendi.

Sam Taylor-Johnson'ın yönetmenliğinde çekilen ve gelecek sene Ağustos ayında ABD'de vizyona girmesi planlanan erotik macerada Anastasia Steele ve Christian Grey'i canlandıracak aktörler beklenmedik isimler oldu. Sons of Anarchy'nin yıldızlarından Charlie Hunnam ile The Social Network'te Napster'ın kurucusunu canlandıran Justin Timberlake'e filmde eşlik eden Dakota Johnson başrollerde seyredeceğimiz isimler olarak oyuncu kadrosuna dahil oldular.

Sinemanın iki genç ve çok da fazla duyulmayan bu iki ismi kısa sürede sansasyon haline gelen kitabın sinema uyarlamasında ne kadar iyi iş çıkartacak bekleyip görmek gerekecek ancak üçlemenin tüm haklarını alan Universal and Focus'un aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği tartışmalı filmdeki zorlu roller için çok ter dökecekleri aşikar.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası