Samsung ile yeni deneyimler
GQ Loves

Samsung ile yeni deneyimler

Teknoloji devi Samsung mobil iletişime yeni bir boyut getirecek Galaxy Gear ve yeni nesil Galaxy Note 3'ün lansmanını yaptı.

Teknolojinin yeni favori oyuncakları mobil cihazlar artık her formda karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonlarla başlayan ve tabletlerle devam eden mobil teknoloji devrimidijital gözlükler, melez fotoğraf makineleri, eklenebilir objektifler ve şimdi de kol saatleriyle yayılmaya devam ediyor.

Sektörün öncülerinden Samsung, Berlin'de gerçekleştirdiği UnPacked lansman etkinliğinde iki yeni ürünün tanıtımını yaptı.

Bunlardan ilki Galaxy Gear, neredeyse akıllı telefonlarla aynı işlevlere sahip bir dijital kol saati. 800 MHz gücünde işlemciye ve 512 MB belleğe sahip Galaxy Gear veri depolama işlemlerini 4 GB dahili hafızasıyla gerçekleştiriyor. 1.63 inçlik ekranıyla standart bir kol saatinden çok daha büyük değil. Küçük boyutlarına karşın 1.9 megapiksellik kamerasıyla yüksek kalitede görüntü ve ses kaydı yapabiliyor.

Samsung Galaxy serisi akıllı telefonlar ve tabletlerle senkronize çalışabilen bu akıllı saat ile telefon görüşmeleri yapabilir ve telefonunuzun fonksiyonlarını kullanabilir ve mobil iletişim deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Samsung'un diğer sürprizi ise popüler ürünü Galaxy Note'un üçüncü nesil sürümü...

5.7 inçlik full HD Super AMOLED ekranıyla göz kamaştıran Samsung Galaxy Note 3 performansıyla da bundan geri kalmıyor. Eskisine göre daha ince ve hafif tasarlanan yeni Galaxy Note iki versiyonla geliyor: Modelin LTE versiyonunda 2.3 GHz hızında dört çekirdekli işlemci 3G versionunda ise 1.9 GHz hızında sekiz çekirdekli işlemci bulunuyor. Her iki versiyonda da 3 GB bellek standart.

Android Jelly Bean 4.3 işletim sistemi kullanan Samsung Galaxy Note 3 veri kapasitesi olarak da 32 GB ve 64 GB seçeneklerine sahip. 13 megapiksellik arka kamerası ve 2 megapiksellik ön kamerası yüksek kaliteli görüntü kaydı için ideal. Yenilenen dokunmatik ekran kalemi S Pen mobil akıllı fonksiyonlarıyla yapacağınız işlemleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

25 Eylül'de 140 ülkede satışa sunulması planlanan modellerin fiyatları konusunda resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İZLE
Bir Jenerasyon Portresi
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası