Kara Şövalye efsanesi
Popüler

Kara Şövalye efsanesi

Christopher Nolan imzalı The Dark Knight üçlemesi, altı disklik muhteşem bir Blu-ray setle arşivinize katılmayı bekliyor.

Çizgi romanın altın çağından bugüne maceradan maceraya koşan Batman; beyazperdenin en karizmatik süper kahramanı olmayı Christopher Nolan imzalı The Dark Knight üçlemesine borçlu dersek herhalde abartmış olmayız.

Efsaneyi onurlandırmak için son dönem sinemasına damga vuran Batman Begins, The Dark Knight ve The Dark Knight Rises filmlerini bir araya getiren altı disklik özel bir Blu-ray set nihayet yayınlanıyor.Orijinal film içeriklerinin yanı sıra, hiç yayınlanmamış çekimler, kamera arkası görüntüleri; Christopher Nolan, Richard Donner, Guillermo Del Toro, Damon Lindelof, Michael Mann, Richard Roeper, Zack Snyder gibi sinema dünyasının önemli isimleriyle yapılmış röportajlar da ekrana yansıyor.

Bitmedi; Batman'in üç filmde kullandığı özel binekler Batmobile, Batpod ve The Bat, metal Hot Wheels modelleri olarak sette yer alıyor. Ayrıca 48 sayfalık bir kitap ve üçlemenin kötü karakterleri Scarecrow, Ra's al Ghul, Joker, Harvey Dent ve Bane'i tasvir eden illüstrasyonlardan oluşan bir kart koleksiyonu da bu özel setin bir parçası.

Eylül ayında piyasaya çıkacak The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector's Edition setinin fiyatı 100 dolar (195 TL) olarak açıklandı.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası