Mükemmel et taktikleri

İyi bir parça kırmızı etin ortasındaki pembe çizgi gastronomi dünyasının en seksi detaylarından biri. MSA'dan şef Murat Artukmaç adım adım az, orta ve (biraz gönülsüz de olsa) iyi pişmiş etin sırlarını anlatıyor.

13 Nisan 2012

Mükemmel et taktikleri

 

Bir parça eti gelişigüzel kesip, teflon tavada dakika hesabıyla bol bol pişirmek onu bir kez daha katletmek demek. Tam dişinize göre bir et ziyafeti çekmek için ızgara tavası nasıl seçilir; ızgaralık et nasıl kesilir, neyle yağlanır, ne kadar pişirilir? Mutfak Sanatları Akademisi'nden eğitmen şef Murat Macit Atrukmaç, et hakkında bilmeniz gereken püf noktalarını, mutfak sırlarını verdi.

 


Spor Sonrası Somon ile Beslenin

YEME-İÇME | Spor Sonrası Somon ile Beslenin

Yaz Aylarında Sizi Hastalıklardan Koruyacak 5 besin

YEME-İÇME | Yaz Aylarında Sizi Hastalıklardan Koruyacak 5 besin

Erkeklerin Sık Yaptığı 5 Diyet Hatası

YEME-İÇME | Erkeklerin Sık Yaptığı 5 Diyet Hatası

Avengers Ekibi Yemek Masasında

YEME-İÇME | Avengers Ekibi Yemek Masasında

Sota Alaçatı ile Gastronomik Bir Yolculuğa Hazırlanın

YEME-İÇME | Sota Alaçatı ile Gastronomik Bir Yolculuğa Hazırlanın

Kapadokya'nın En Romantik 5 Restoranı

YEME-İÇME | Kapadokya'nın En Romantik 5 Restoranı

Daha Fazla Göster