Mükemmel et taktikleri

İyi bir parça kırmızı etin ortasındaki pembe çizgi gastronomi dünyasının en seksi detaylarından biri. MSA'dan şef Murat Artukmaç adım adım az, orta ve (biraz gönülsüz de olsa) iyi pişmiş etin sırlarını anlatıyor.

13 Nisan 2012

Mükemmel et taktikleri

 

Bir parça eti gelişigüzel kesip, teflon tavada dakika hesabıyla bol bol pişirmek onu bir kez daha katletmek demek. Tam dişinize göre bir et ziyafeti çekmek için ızgara tavası nasıl seçilir; ızgaralık et nasıl kesilir, neyle yağlanır, ne kadar pişirilir? Mutfak Sanatları Akademisi'nden eğitmen şef Murat Macit Atrukmaç, et hakkında bilmeniz gereken püf noktalarını, mutfak sırlarını verdi.

 


Bir Spritz’in Kırk Yıllık Hatrı Vardır

YEME-İÇME | Bir Spritz’in Kırk Yıllık Hatrı Vardır

O Festival Bu Eve Gelecek

YEME-İÇME | O Festival Bu Eve Gelecek

Akşam 6'dan Sonra Yemek Yemek

YEME-İÇME | Akşam 6'dan Sonra Yemek Yemek

Mükemmel Smoothie Nasıl Yapılır?

YEME-İÇME | Mükemmel Smoothie Nasıl Yapılır?

Dünya Mutfağını Keşfedebileceğiniz 10 Yemek Kitabı

YEME-İÇME | Dünya Mutfağını Keşfedebileceğiniz 10 Yemek Kitabı

Daha Fazla Göster