Mükemmel et taktikleri

İyi bir parça kırmızı etin ortasındaki pembe çizgi gastronomi dünyasının en seksi detaylarından biri. MSA'dan şef Murat Artukmaç adım adım az, orta ve (biraz gönülsüz de olsa) iyi pişmiş etin sırlarını anlatıyor.

13 Nisan 2012

Mükemmel et taktikleri

 

Bir parça eti gelişigüzel kesip, teflon tavada dakika hesabıyla bol bol pişirmek onu bir kez daha katletmek demek. Tam dişinize göre bir et ziyafeti çekmek için ızgara tavası nasıl seçilir; ızgaralık et nasıl kesilir, neyle yağlanır, ne kadar pişirilir? Mutfak Sanatları Akademisi'nden eğitmen şef Murat Macit Atrukmaç, et hakkında bilmeniz gereken püf noktalarını, mutfak sırlarını verdi.

 


Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

YEME-İÇME | Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

YEME-İÇME | Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

YEME-İÇME | Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

Stres Anında Besinlerin Gücünden Faydalanın

YEME-İÇME | Stres Anında Besinlerin Gücünden Faydalanın

Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

YEME-İÇME | Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

Swissotel Gabbro Resto-Bar Yeni Sezona Hazır!

YEME-İÇME | Swissotel Gabbro Resto-Bar Yeni Sezona Hazır!

Daha Fazla Göster