Mükemmel et taktikleri

İyi bir parça kırmızı etin ortasındaki pembe çizgi gastronomi dünyasının en seksi detaylarından biri. MSA'dan şef Murat Artukmaç adım adım az, orta ve (biraz gönülsüz de olsa) iyi pişmiş etin sırlarını anlatıyor.

13 Nisan 2012

Mükemmel et taktikleri

 

Bir parça eti gelişigüzel kesip, teflon tavada dakika hesabıyla bol bol pişirmek onu bir kez daha katletmek demek. Tam dişinize göre bir et ziyafeti çekmek için ızgara tavası nasıl seçilir; ızgaralık et nasıl kesilir, neyle yağlanır, ne kadar pişirilir? Mutfak Sanatları Akademisi'nden eğitmen şef Murat Macit Atrukmaç, et hakkında bilmeniz gereken püf noktalarını, mutfak sırlarını verdi.

 


Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

YEME-İÇME | Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

YEME-İÇME | İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

Yeni İçki Tarifimizle Tanışın: Negroni Sbagliato

YEME-İÇME | Yeni İçki Tarifimizle Tanışın: Negroni Sbagliato

Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

YEME-İÇME | Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

Çikolatalı Diyet Kurabiye Tarifini Keşfedin

YEME-İÇME | Çikolatalı Diyet Kurabiye Tarifini Keşfedin

Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

YEME-İÇME | Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

Daha Fazla Göster