Mükemmel et taktikleri

İyi bir parça kırmızı etin ortasındaki pembe çizgi gastronomi dünyasının en seksi detaylarından biri. MSA'dan şef Murat Artukmaç adım adım az, orta ve (biraz gönülsüz de olsa) iyi pişmiş etin sırlarını anlatıyor.

13 Nisan 2012

Mükemmel et taktikleri

 

Bir parça eti gelişigüzel kesip, teflon tavada dakika hesabıyla bol bol pişirmek onu bir kez daha katletmek demek. Tam dişinize göre bir et ziyafeti çekmek için ızgara tavası nasıl seçilir; ızgaralık et nasıl kesilir, neyle yağlanır, ne kadar pişirilir? Mutfak Sanatları Akademisi'nden eğitmen şef Murat Macit Atrukmaç, et hakkında bilmeniz gereken püf noktalarını, mutfak sırlarını verdi.

 


İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

YEME-İÇME | İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

İstanbul'un En İyi 10 Balık Restoranı

YEME-İÇME | İstanbul'un En İyi 10 Balık Restoranı

Bitki Bazlı Bir Menü: Baby Elephant Plant Based Cafe

YEME-İÇME | Bitki Bazlı Bir Menü: Baby Elephant Plant Based Cafe

GQ X KING: Seçtiğin Bira Senin Hakkında Ne Diyor?

BE A KING | GQ X KING: Seçtiğin Bira Senin Hakkında Ne Diyor?

Dünyanın En İlginç Tada Sahip 5 Birası

YEME-İÇME | Dünyanın En İlginç Tada Sahip 5 Birası

Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

YEME-İÇME | Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

Daha Fazla Göster