Burbon eşliğinde Mrs. Robinson
Kadınlar

Burbon eşliğinde Mrs. Robinson

Hamburgerin iyisi kadının seksisi ile buluşuyor. Carl's Jr.'ın son reklam filminde Heidi Klum boy gösteriyor.

Amerika'nın fast food adına en büyük lezzet noktalarından Carl's Jr. dünyada iki sebeple ağızlardan düşmüyor. Birincisi kuşkusuz ağız sulandıran hamburgerleri, ikincisi ise 2009'dan bu yana farklı ürünlerini tanıttığı reklam filmlerinde boy gösteren dünyanın en seksi kadınları. 

Audrina Patridge, Padma Lakshmi, Kim Kardashian, GQ Türkiye'nin Nisan kapağına konuk olan Emily Ratajkowski ve tabii ki Kate Upton. Onlar daha önce Carl's Jr. reklamlarına konuk olup, Mrs. Robinson rolünde tüm erkeklerin aklını başından alan ve onları en yakın Carl's Jr.'a yönlendiren yegane isimler. Fast food zincirinin "seksi reklam" kulvarına en son eklediği isim ise yılların eskitemediği, podyumların en seksi mankenlerinden Heidi Klum. 

Alman asıllı model markanın Jim Beam Bourbon Burger'ı için siyah saten elbisesi, derin göğüs dekoltesi ve bitmek bilmeyen bacaklarıyla karşısındaki gencin aklını başından alıyor. Markanın reklamlarıyla özdeşleşen "sarışın model, seksi elbise/bikini ve devasa hamburger" üçlemesinin son konuğu da sizi içinizdeki erkeği açığa çıkarmaya davet ediyor.

İZLE
The Original Sexy - Calvin Klein Underwear
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası