Barbekünün 10 emri

Mangal yakmak ve bu mucizevi ateşte et pişirmek, erkekliğin temel kurallarından biri. Bu 10 emre harfiyen itaat etmiyorsanız barbekünün hakkını vermiyorsunuz demektir.

23 Nisan 2014

Barbekünün 10 emri

1. Ateşi başlatırken asla sentetik tutuşturucu, gazyağı, benzin kullanmayacaksın.

2. Mangalda odun ve odun kömürü dışında bir malzeme yakmayacaksın.

3. Ateşi asla fazla harlamayacak, kömürü boşa harcamayacaksın.

4. Pişirmek için ızgaraya kesinlikle yağsız ve kuru et atmayacaksın.

5. Eti pişirmeden önce ve pişerken iri taneli tuzla tuzlayacaksın.

6. Rüzgarın sesini dinleyecek, ateşi besleyen havayı kontrol altında tutacaksın.

7. Eldivenler amatörler içindir, yeri geldiğinde elini ateşten sakınmayacaksın.

8. Zamanın gücünü iyilik için kullanacak, eti asla kurutmayacak ve yakmayacaksın.

9. Pişirmeyi bitirdiğinde ateşi kendi kendine küllenmeye bırakacaksın.

10. Bir sonraki mangal partisi için ızgaranı temizlemeyi unutmayacaksın.


Kapadokya'nın En Romantik 5 Restoranı

YEME-İÇME | Kapadokya'nın En Romantik 5 Restoranı

Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

YEME-İÇME | Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

YEME-İÇME | Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

YEME-İÇME | Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

Stres Anında Besinlerin Gücünden Faydalanın

YEME-İÇME | Stres Anında Besinlerin Gücünden Faydalanın

Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

YEME-İÇME | Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

Daha Fazla Göster