GQ'nun Mayıs sürprizi: GQ Style
Moda

GQ'nun Mayıs sürprizi: GQ Style

Yaşam ve stil rehberiniz GQ Türkiye, Mayıs sayısında sizi yaza hazırlayacak özel bir ekle yayında.

GQ Türkiye erkek hayat tarzına yön kazandırmakta rehberlik eden bir dergi olarak bir başka yenilikle, GQ Style moda ekiyle, bu konuda bilmeniz gereken her şeyi elinizin altına getiriyor.

2013 ilkbahar / yaz sezonuna hazırlıksız yakalandıysanız ya da kaçırdığını düşündüğünüz trendler varsa GQ Türkiye, GQ Style ile yanınızda. "Baştan ayağa erkek modası" sloganıyla yola çıkan özel ekte; denizcilerin stil sırlarını açığa çıkartıyor, en maskülen erkeklere çiçek desenlerini ustalıkla kullanmanın sırlarını veriyor, geometrik desenler düşmanınız olmasın diye onları kullanma kılavuzu sunuyoruz.

Christiano Ronaldo; Andrea De Benedetti'ye herkesten iyi olmayı ve öyle kalmayı anlatıyor. Takım elbisede açık-koyu renk ceket denkleminin ve farklı tarzları kullanmanın incelikleriyle "ayakkabı ve aksesuar nasıl seçilir?", "doğru kombinasyon nedir?" sorularının cevapları da GQ Style'da.

Ralph Lauren markası altında modaya ilk adımı atan bugünün ünlü moda tasarımcılarının ilginç hikayeleri, cildine ve formuna en az stili kadar önem verenlere erkek bakımından son trendler, yeni parfümler ve daha fazlası ile GQ Style bahar ve yaz aylarında yardımcınız olacak.

Stil rehberiniz GQ Style, Mayıs sayısında tüm GQ Türkiye ve GQ Türkiye iPad edisyonu okurlarına hediye...

GQ Türkiye bayiye gitmeden düzenli olarak adresinize gelsin istiyorsanız abonelik sayfamızdan yıllık üyemiz olabilirsiniz.

İZLE
Kaan Yıldırım Yaz 2022'de Yolda
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası