ABONE OL
Menu
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN
Yeme-İçme
Yeme-İçme
Maksut Aşkar Perdue Mutfağında
7 Haziran akşamı, iki Michelin yıldızlı şef Maksut Aşkar, yıldızların altında, deniz kıyısında ve ağaçların gölgesinde unutulmaz tatlara imza atmak üzere Perdue mutfağında olacak.
29 Mayıs 2025
Yeme-İçme
Şeker Tüketiminizi Azaltacak 4 Basit Alışkanlık (Harvard’a Göre)
Daha az şeker yemek, sağlığınızı ve yaşam sürenizi korumanın harika bir yoludur. İşte bunu başarmanıza yardımcı olacak alışkanlıklar.
23 Mayıs 2025
Yeme-İçme
Ömer Boğuşlu'nun Yeme-İçme Sektöründeki En Büyük Motivasyonu
Harabe yerlerden güzel mekanlar yaratmayı seviyor. Olmaz denileni oldurmak istiyor. Ömer Boğuşlu, hayvanları ve doğayı bir şekilde yeme-içme sektöründeki işlerinde iham kaynağı olarak kullanıyor.
02 Mart 2025
Trendler
The Ritz-Carlton, Istanbul’da İtalyan Şıklığı: Limoré
Seyahat İpuçları: Havalimanlarında Yemekten Kaçınmanız Gereken 6 Yiyecek
Yazı Sanjana Ray
Derleyen Alper Kurtul
Zeytin Hasadı: Sağlık, dalından…
Yazı Ceylin Atay
Yeme-İçme
İstanbul'da “Date” için Gidilebilecek En İyi Restoranlar
Yazı Kevin Patnode
Derleyen Buse Tosun
22 Eylül 2022
Yeme-İçme
İstanbul'un En İyi Kafeleri
Son beş yıldır İstanbul, kahve kültüründe bir patlama yaşıyor gibi görünüyor. Türk kahvesinin nostaljisi ve kültürel önemi yerini korurken, daha modern ve gurme bir kahve arayan yeni nesil İstanbullular sıkça karşımıza çıkmaya başladı. İstanbul'da neredeyse kediler kadar çok kafe var. Bu yeni nesil üçüncü dalga kahve patlamasını keşfedebilmeniz için şehirdeki en iyi kahveleri içebileceğiniz mekanları listeliyoruz.
Yazı Kevin Patnode
Derleyen Buse Tosun
20 Eylül 2022
Yeme-İçme
Barda Bunları Yapmayın
Daha az buz daha çok alkol anlamına gelmiyor. İçecek siparişi verirken bile kendinizle ilgili fikir verdiğinizi unutmayın. İşte bir barmenin kırmızı çizgileri!
Yazı Kevin Patnode
Derleyen Buse Tosun
05 Ağustos 2022
Yeme-İçme
Zamanda Yolculuk
Özel bir gastronomi deneyimi için direksiyonu Pera'ya çevirin. Çok Çok ailesinin son üyesi Çok Çok Pera'da tarihi ambiyansa eşlik eden uzak doğu lezzetleri özgün bir deneyim sunuyor.
Yazı Ece Küçükdeğirmenci
14 Temmuz 2022
Yeme-İçme
Klasikler Yeni Nesil Kokteyllere Karşı!
Arkadaşlarınızla yeni bir restorandasınız, garsonun getirdiği menü önünüzde. İki opsiyonunuz var; mekanın imzasını taşıyan özel bir kokteyl sipariş etmek ya da klasikler listesinden bir seçim yapmak. Bu noktada, tadını bildiğiniz klasiklerden mi ilerleyeceksiniz yoksa risk alıp yeni ufuklara doğru yelken mi açacaksınız?
Yazı Kevin Patnode
21 Mart 2022
Yeme-İçme
Bu Sevgililer Günü Onun için Yemek Yap
14 Şubat bahanen olabilir. Sevdiğine yemek yapmak her zaman çok romantik bir aktivite. Hangi tarifin peşinden gittiğin önemli, bu Sevgililer Günü kısa süre önce Six Senses Kocataş'ta açılan İtalyan restorani Scalini İstanbul'un şefinden 3 tarif aldık. Makarnalar haşlandıysa başlayalım.
13 Şubat 2022
Yeme-İçme
Vegan Seçenekler Artıyor
Sürdürülebilirlik kavramının temelinde sürdürülebilir tüketim, beslenme ve ürün kullanımı yatıyor. Vegan beslenme ise bu kapsamda önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Metro Türkiye de 1 Kasım Vegan Günü kapsamında bu beslenme trendinin sağlığa önemini vurguluyor ve vegan ürün çeşitliliğini daha da artırarak bu anlamlı günü kutluyor.
Yazı Eda Güneş
01 Kasım 2021
Yeme-İçme
Gizemli Worcestershire Tarifi Çözüldü
Çok fazla baharat mı kullanıyorsun? Yeterince narenciye kullanmadın mı? “Worcestershire” sosunu telaffuz etmeye çalışmaktan bile vaz mı geçtin? Size güzel bir haberimiz var. Harika Bloody Mary yapmanın bir sırrı var ve içki editörümüz Kevin Patnode size yardım etmek için burada!
Yazı Kevin Patnode
Fotoğraf Suckerpunch Gourmet
11 Eylül 2021
Yeme-İçme
Urla'da Bir Restoranla Yeni Bir Sayfa Açanlar
İnsan yeni bir sayfa açmaktan neden korkar? Yeni şeyler denemekten vazgeçiren, konfor alanı diye tanımladığımız gerçekte göremediğimiz yalnızca zihnimizde yaşayan bir duvar yeni şeyler denemekten alıkoyabilir. İstanbul’da başlayan Ege’ye uzanan, sık duyduğumuz ama hayata geçirmesi zor bir yolculukta Ozan ve Seray Kumbasar çifti her şeyi geride bırakarak Urla’nın ilk şef restoranı Urla Vino Locale’yi açıyor. Beyaz yakalı hayaller öğle arasında sınırlı kalmıyor ve gerçeğe dönüşüyor.
Yazı Buse Tosun
27 Temmuz 2021
Yeme-İçme
2021 Yazının İçecek Trendleri
İçecek trendleri 2021 yazında daha fazla çeşitliliği ve zenginliği gösteriyor. İçki editörümüz Kevin Patnode, alkolsüzlerden, agave bazlılara, çiçekli, köpüklü kokteyllere bu sezonun hit içeceklerini açıklıyor.
Yazı Kevin Patnode
Fotoğraf Getty Images
04 Temmuz 2021
Yeme-İçme
Açık Havada Kokteyl Keyfini Bu Tüyolarla Artır
İçki editörümüz Kevin Patnode, bir açık hava aktivitesinde içeceklerinizin keyfini çıkarmanız için bilmeniz gerekenleri listeliyor.
Yazı Kevin Patnode
Fotoğraf Getty Images Turkey
27 Şubat 2021
İleri