ABONE OL
Menu
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN
Ceylin Atay
Yeme-İçme
Bilemiyorum Altan Bilemiyorum
Cem Yılmaz heyecanlı heyecanlı bir şeylere yeltenirdi, Mazhar Alanson tok sesiyle bir türlü “bilemezdi” her şey çok güzel olacak’ta. Ben de bu aralar onun gibiyim, Türkiye’de yeme-içme için endişeliyim; bilemiyorum.
Yazı Ceylin Atay
04 Mart 2024
MOTY
Can Aras | MOTY Yılın Şefi Ödülü
Birçok şef tanıdım, birçok restoran gezdim, birçok sohbete dahil oldum. Ancak Can Aras gibisini az gördüm. Elinde bateri bageti var da her an konsere çıkacakmış gibi deli ya da daha dün felsefe kitabının son bölümünü bitirmiş kadar dolu veyahut stand-up komedi turnesi varmış kadar komik bir adam.
Yazı Ceylin Atay
11 Şubat 2024
Dergi Konuları
Bilinçsel İçerikleriyle Tasarımsal Yeme-İçme
Yeni yeni multi-disiplinli insanlar ortaya çıkarak hayatın birçok alan ve anlamını birbirine harmanlıyor. Pek tabii gastronomi ve tasarım da yıllardır -fark edilse de, edilmese de- kol kola çalışıyor. “nasıl”ı şöyle...
Yazı Ceylin Atay
03 Ekim 2023
Yeme-İçme
Japonya Üçüncü Katta
Mütevazı felsefesi, üç katmanlı logosu ve iddialı kadrosuyla cilalı tahta kapılardan Boğaz’a süzülen bir proje. The Stay’in yeni eseri; Sankai.
Yazı Ceylin Atay
Fotoğraf Saurav Bhanot
10 Eylül 2023
Dergi Konuları
Birden Çok Kültür Birden Çok Disiplin Bahadır Gürceer
O, türkiye gastronomisinde, multidisipliner dünyasını yaratan özgecil bir iş insanı, kurucu ve arkadaş. Bu sayfalarda kalem bende, sözler onda...
Yazı Ceylin Atay
09 Ağustos 2023
Dergi Konuları
Merak, Emek ve Hayal: Aykut Doğanok
Ayaklarımızı bastığımız bu çağ “çalışma” kültürünü alt ederek, insan olmanın ışığıyla “yaratma” kandilini aydınlatmaya başladı. Artık emek önce kendimize, sonra çevremize... İçimizi beslemeden dışımızı yaratmak namümkün. Şef Aykut Doğanok’la başarıyı tamamladıkları Frankie’yi konuştuk..
Yazı Ceylin Atay
18 Mayıs 2023
MOTY
Men of the Year 2022 Yılın Şefi | Zeynep Pınar Taşdemir
Ve kazanan; Pınar şef, insan, canlı ve ötesi...
Yazı Ceylin Atay
Fotoğraf Canan Yetişti Satkın
21 Ocak 2023
MOTY
Men of the Year 2021 Yenilikçilik Ödülü: Fatih Tutak
GQ Generation Yenilikçilik Ödülü’nün sahibi uluslararası başarıya sahip Fatih Tutak, Anadolu’nun geleneksel malzemelerine yaptığı inovatif dokunuşuyla Türk gastronomisi için hem lokal hem global çerçevede yepyeni bir kapı açıyor.
Yazı Ceylin Atay
01 Mart 2022
Dergi Konuları
Mutfakta Dönüşümün Öncü Şeflerinden Mustafa Otar
İlkbahar, kışın miskinliğini toparlıyor, sonbahar yazın rehavetini. Değişime sürüklüyorlar. Değişime ve dönüşüme. Dönüşüm şart. Mutfakta da şart. Bu dönüşümün öncülerinden Mustafa Otar sonbahar mutfağımızın konuğu.
Yazı Ceylin Atay
17 Kasım 2021
Travel
Teruar Urla: İyi Yemek, Doğa ve İyi İnsanlar
Teruar Urla’ya gidenler bilirler, burası rot ve balans ayarlarınızı yapmak için en uygun pit noktalarından biri. Henüz gitmeyenlere Travel by Vogue&GQ Türkiye'de Ceylin Atay harika dengedeki mekanı her yönüyle yazdı.
Yazı Ceylin Atay
14 Ağustos 2021
Dergi Konuları
"Bir Haftada İnanılmaz Değişim!” Dersem, İnanmayın
"Bir anda değişmiş olamayız. Olabilir miyiz?" Ceylin Atay, adeta tepetaklak olan yeme-içme sektöründeki yenilik, değişim/hareketleri geniş bir perspektiften inceliyor.
Yazı Ceylin Atay
27 Haziran 2021
İleri