ABONE OL
  • STİL
  • BAKIM
  • ARGÜMAN
  • FITNESS
  • SAAT
  • WELLNESS
  • VIDEO
  • HYPE
  • MOTY
  • DAHASI+
  • OYUN

GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE

STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN

ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN

Gigi Rigolatto İle Bodrum'da Sofistike Bir Yaz Deneyimi
Yeme-İçme

Gigi Rigolatto İle Bodrum'da Sofistike Bir Yaz Deneyimi

Mandarin Oriental, Bodrum’un doğal zarafetiyle bütünleşen Gigi Rigolatto, bu yaz Akdeniz yaşam stilini Ege sahillerine taşıyor. Gigi, İtalyan gastronomisi, gün batımı aperitivoları ve canlı performanslarla şekillenen benzersiz atmosferiyle yaz boyunca stil sahibi buluşmalara ev sahipliği yapıyor.
24 Temmuz 2025
Neden Artık Akşam 10'da Yemek Yemek, Saat 7'de Yemek Gibi Oldu?

Yeme-İçme

Neden Artık Akşam 10'da Yemek Yemek, Saat 7'de Yemek Gibi Oldu?


Londra'nın en popüler restoranları rezervasyon saatlerini uzatıyor, belediye başkanı ise geç saatlere kadar açık kalma ruhsatlarını onaylamaya hazırlanıyor. Şehir nihayet “erken yatan” imajını geride mi bırakıyor?
13 Haziran 2025
Maksut Aşkar Perdue Mutfağında
Yeme-İçme

Maksut Aşkar Perdue Mutfağında

7 Haziran akşamı, iki Michelin yıldızlı şef Maksut Aşkar, yıldızların altında, deniz kıyısında ve ağaçların gölgesinde unutulmaz tatlara imza atmak üzere Perdue mutfağında olacak.
29 Mayıs 2025

Trendler

Şeker Tüketimini Azalt

Nasıl Daha Az Şeker Tüketilir?

Yazı Paloma GonzálezDerleyen Alper Kurtul
Ömer Boğuşlu'nun Yeme-İçme Sektöründeki En Büyük Motivasyonu

Ömer Boğuşlu'nun Yeme-İçme Sektöründeki En Büyük Motivasyonu

Limoré The Ritz Carlton İstanbul Rest.

The Ritz-Carlton, Istanbul’da İtalyan Şıklığı: Limoré

Yeme-İçme

Dünyanın en ilham veren restoranı

Michelin yıldızlı şef René Redzepi’nin Kopenhag’daki restoranı Noma’yı hala duymadıysanız, vaktiniz daralıyor.
Yazı Özgün Yiğit Tuna16 Eylül 2015
Yeme-İçme

Rezervasyonsuz masa kapma sanatı

İstediğiniz şey, şık bir restoranda iyi bir servisle biraz şımartılmaksa, o halde bize kulak verin. Çünkü bu konuda bazı kısa yollar biliyoruz.
Yazı Özgün Yiğit Tuna20 Ağustos 2015
Yeme-İçme

Dünyanın pizzası

İster hızlıca atıştırmalık bir dilim, ister gurme lezzetlerle donatılmış özel bir sunum... Aranızda pizza sevmeyen var mı?
Yazı Eser TekerFotoğraf Dinçer Dinç03 Ağustos 2015
Yeme-İçme

Denizin en tazesi

Bir lokmalık Japon mucizesi suşiyle tanışmamız çok uzak geçmişe dayanmıyor ama bu küçük zevk dilimleri artık damak tadımızın vazgeçilmezlerinden biri.
Yazı Eser TekerFotoğraf Dinçer Dinç18 Haziran 2015
Yeme-İçme

Pazar keyfinin yeni adresi

İstanbul'daki yeni favori mekanımız Pizza East, pazar günlerine özel brunch servisi ile de rakipsiz! Klasik kahvaltı sofralarından sıkıldıysanız bir de Pizza East büfesinin tadına bakmalısınız.
18 Haziran 2015
Yeme-İçme

Ege'den eşsiz tatlar

Mavi deniz Ege'nin iki yakasını buluşturan Eleos, yaz akşamlarınızı Ege ruhuyla yaşatmak için sizi lezzete davet ediyor.
Yazı Eser Teker25 Mayıs 2015
Yeme-İçme

Damla damla kahve

Kahve makineniz ne kadar akıllı? Sizi damlama kahvenin keyfini artırırken zahmetini azaltan tasarım harikası Poppy Pour-Over ile erkenden tanıştıralım...
Yazı Eser Teker22 Mayıs 2015
Yeme-İçme

Sevgilinizin kalbine direkt yolculuk

Şehirde arayıp da bulamadığınız doğallığı, tazeliği kapınıza getiren Tazedirekt.com, sevgililer gününe özel, yemek tarifli sepetleriyle sevginizi göstermenize fırsat sunuyor.
12 Şubat 2015
Yeme-İçme

Gezici Mutfak Festivali ilk kez Türkiye’de

Dünyanın ilk gezici mutfak festivali olan ve yeme içme sektörünün önde gelen metropollerinde, ilham verici birçok etkinliği kapsayan Omnivore World Tour, dünyaca ünlü şeflerle Türk şefleri buluşturuyor.
25 Kasım 2014
Yeme-İçme

Bozcaada lezzetlerini keşfedin

Doğası ve denizi dışında yerel tatları ile de ünlü Bozcaada, 12-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek “Uluslararası Bozcaada Yerel Lezzet Festivali”yle damak zevkine düşkün ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak.
14 Ağustos 2014
Yeme-İçme

Yaz mutfağına giriş

Yaşadığımız uzun ve sıcak günler, yaz akşamlarında açık havada yenecek hafif ve lezzetli yemeklere açık davet çıkarıyor. Şef Murat Macit Artukmaç, Mama Shelter mutfağından köz patlıcan ve biberli linguine ile bu daveti onurlandırıyor.
Yazı Eser TekerFotoğraf Begüm Özpınar23 Mayıs 2014
İleri
logo
KurumsalLargeChevron
  • Kullanım Koşulları
  • KVKK Aydınlatma Metni
  • Ticari Elektronik İleti İzni
  • AB Çerez Politikası
  • AB KVKK Aydınlatma Metni
  • AB Çerez Bilgilendirme Metni
  • Künye
  • Bize Ulaşın
AbonelikLargeChevron
  • Dergiye Abone Ol
twitter
Gizlilik Politikası Kullanım Koşulları
ABD İngiltere Almanya Kore Rusya İspanya Tayvan Avusturalya Çin Fransa Hindistan İtalya Japonya Meksika ve Latin Amerika Portekiz Güney Afrika Brezilya

© 2025 Tüm hakları saklıdır.

TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ