ABONE OL
  • STİL
  • BAKIM
  • ARGÜMAN
  • FITNESS
  • SAAT
  • WELLNESS
  • VIDEO
  • HYPE
  • MOTY
  • DAHASI+
  • OYUN

GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE

STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN

ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN

Gigi Rigolatto İle Bodrum'da Sofistike Bir Yaz Deneyimi
Yeme-İçme

Gigi Rigolatto İle Bodrum'da Sofistike Bir Yaz Deneyimi

Mandarin Oriental, Bodrum’un doğal zarafetiyle bütünleşen Gigi Rigolatto, bu yaz Akdeniz yaşam stilini Ege sahillerine taşıyor. Gigi, İtalyan gastronomisi, gün batımı aperitivoları ve canlı performanslarla şekillenen benzersiz atmosferiyle yaz boyunca stil sahibi buluşmalara ev sahipliği yapıyor.
24 Temmuz 2025
Neden Artık Akşam 10'da Yemek Yemek, Saat 7'de Yemek Gibi Oldu?

Yeme-İçme

Neden Artık Akşam 10'da Yemek Yemek, Saat 7'de Yemek Gibi Oldu?


Londra'nın en popüler restoranları rezervasyon saatlerini uzatıyor, belediye başkanı ise geç saatlere kadar açık kalma ruhsatlarını onaylamaya hazırlanıyor. Şehir nihayet “erken yatan” imajını geride mi bırakıyor?
13 Haziran 2025
Maksut Aşkar Perdue Mutfağında
Yeme-İçme

Maksut Aşkar Perdue Mutfağında

7 Haziran akşamı, iki Michelin yıldızlı şef Maksut Aşkar, yıldızların altında, deniz kıyısında ve ağaçların gölgesinde unutulmaz tatlara imza atmak üzere Perdue mutfağında olacak.
29 Mayıs 2025

Trendler

Şeker Tüketimini Azalt

Nasıl Daha Az Şeker Tüketilir?

Yazı Paloma GonzálezDerleyen Alper Kurtul
Ömer Boğuşlu'nun Yeme-İçme Sektöründeki En Büyük Motivasyonu

Ömer Boğuşlu'nun Yeme-İçme Sektöründeki En Büyük Motivasyonu

Limoré The Ritz Carlton İstanbul Rest.

The Ritz-Carlton, Istanbul’da İtalyan Şıklığı: Limoré

Yeme-İçme

Dünyanın En İyi Pizzası Artık Sizin

Napoli, pizzanın en iyisini yapma unvanını kimseye kaptırmaz. Sizin neyiniz eksik? Dünyanın (ikinci) en iyi pizzası bu tariflerle sizin mutfağınızdan çıkabilir.
Yazı Cem Erol14 Ocak 2016
Yeme-İçme

Kafein Düşmanınız Değil (Siz İstemediğiniz Sürece)

İş beslenmeye geldiğinde amaç kendimizi sevdiğimiz şeylerden mahrum etmek değil tabii ki. Kötüsü de var iyisi de var. Kafeinle başlıyoruz.
Yazı James DuıganFotoğraf Shutterstock06 Ocak 2016
Yeme-İçme

Kızartmalarla İyi Geçinin

Evet, daha sağlıklı besinler tüketmemiz gerekiyor. Daha çok sebze, daha çok yağsız et, daha az kimyasal içeren gıda... O halde bizi dinleyin.
Yazı Debbıe LeeFotoğraf Peden Munk04 Ocak 2016
Yeme-İçme

Ofiste de Sağlıklı Beslenilir

Özellikle yoğun çalışma günlerinin akşamüstü saatlerinde, kendinizi gofret mi alsam, çikolatalı kurabiye mi diye düşünürken bulabilirsiniz. Daha iyi bir seçenek sunalım mı?
Yazı Jon WıldeFotoğraf Peden Munk28 Aralık 2015
Yeme-İçme

2016'da Yıldızı Parlayacak 10 Mekan

2015 çok sayıda mekanın açılmasıyla anıldı. Özellikle Karaköy, tam anlamıyla bir çekim merkezi oldu. Karşınızda 2016’da bol bol ziyaret edeceğiniz 10 tanesi.
Yazı Oğul Türkkan22 Aralık 2015
Yeme-İçme

Ezine’nin Ötesine Geçme Zamanı Geldi

Bir peynire dokunmak, onu koklayıp tatmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Hele artık piyasaya çıkan ithal ve yerli bunca çeşit varken, bu durumda en iyisi alışverişe bilerek çıkmak. Başlayalım...
Yazı Oğul Türkkan20 Aralık 2015
Yeme-İçme

Bir Kahve İçmek İçin Bile Gidilebilecek 10 Şehir

Kimisinin kahvesi kendine özgü, kiminin de kahvehaneleri. Kahve seven GQ okuru, kafe kültürünün nerede gerçekten iyi nerede göstermelik olduğunu da bilir, acı kahveye kanmaz! Bilgilerimizi pekiştirmek için biz yine de listenin üstünden geçelim.
Yazı Yenal Bilgici15 Aralık 2015
Yeme-İçme

İki Adımda Daha Akıllı Bir Sandviç

Evet, daha sağlıklı besinler tüketmemiz gerekiyor. Daha çok sebze, daha çok yağsız et, daha az kimyasal içeren gıda... O halde işe iyi bir sandviçle başlayın, iki adımda.
Yazı Debbıe LeeFotoğraf Peden Munk09 Aralık 2015
Yeme-İçme

En Leziz Somon

Norveç somonunun faydaları saymakla bitmez, şimdi sıra şişte ızgara somon tarifinde.
Yazı Ezgi Bilgi17 Kasım 2015
Yeme-İçme

48 Derecede Tofu Döneri, Kuzu Yanak Lifi Sosuyla Lütfen

Hep bugünün yemeğini pişirmek olmaz, geleceğe de bakmak lazım. GQ Türkiye torunlarınız için kafa yordu: 100 yıl sonra ne yiyecekler? İçiniz ferah olsun; balıklar hariç, menü fena değil.
Yazı Cem Erol16 Kasım 2015
Yeme-İçme

Mutfağa geçiyoruz

Mutfakta kendinize ne kadar güvenirsiniz? Eataly sizi çağırıyor.
04 Kasım 2015
İleri
logo
KurumsalLargeChevron
  • Kullanım Koşulları
  • KVKK Aydınlatma Metni
  • Ticari Elektronik İleti İzni
  • AB Çerez Politikası
  • AB KVKK Aydınlatma Metni
  • AB Çerez Bilgilendirme Metni
  • Künye
  • Bize Ulaşın
AbonelikLargeChevron
  • Dergiye Abone Ol
twitter
Gizlilik Politikası Kullanım Koşulları
ABD İngiltere Almanya Kore Rusya İspanya Tayvan Avusturalya Çin Fransa Hindistan İtalya Japonya Meksika ve Latin Amerika Portekiz Güney Afrika Brezilya

© 2025 Tüm hakları saklıdır.

TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ