Otomobil değil tekno-mobil
Otomobil

Otomobil değil tekno-mobil

Hem beygir gücünde, hem desibelde rakiplerini sollayacak yeni "Juke Box" serisi Nissan ve Ministry of Sound işbirliğinin ürünü.


Müziğin sesini yükseltmeye hazır olun. Japon otomobil üreticisi Nissan ve Britanya'nın ünlü elektronik müzik "markası" Ministry of Sound işbirliğinin ürünü Nissan Juke Ministry of Sound Edition ya da kısaca "Juke Box"" yüksek desibelde yolculuk etmek isteyenler için tasarlanmış özel bir seri. Martin Audio tarafından teknonun parlak zamanlarında dinleyicilerine benzersiz bir müzikal deneyim sunan Ministry of Sound "Box" kulübü ile aynı akustik yapıda üretilen ve 150 desibel gücünde bir ses sistemiyle donatılmış Juke Box elektronik müziğin yenilikçi ve deneysel ruhuna saygı duruşunda bulunuyor.

Juke Box, Nissan Juke serisinin herhangi bir üyesiyle aynı teknik özelliklere sahip olarak sipariş edilebiliyor. Modelin standart renkleri metalik siyah ve beyaz olarak belirlenmiş. İncelikle yerleştirilmiş Ministry of Sound logoları modelin ayrıcalığına dikkat çekiyor. Aracın içinde, orta paneldeki müzik kontrol ekranı, dahili navigasyon ve iPod doku göz kamaştırıcı bir uyum sergiliyor. Sadece Avrupa için 3 bin adet üretilecek ve Eylül ayı ortasında piyasaya çıkacak modelin satış fiyatıysa 18 bin pound (51 bin TL) civarında.

Facebook - Nissan Juke

 

İZLE
Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards Gala Gecesine Hazırlanıyor
İLGİLİ İÇERİKLER
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası