Yeni nesil Volvo
Otomobil

Yeni nesil Volvo

Soğuk kuzey rüzgarları kadar karizmatik, hızlı ve güçlü Volvo Concept Coupe ileri teknoloji ve klasik tasarımın zirvesinde bir model.

Otomobil dünyasının prestij simgesi markalardan Volvo, klasik çizgilerini ileri teknolojiyle buluşturan yepyeni bir konsept modelin tanıtımını yaptı. Son derece yalın bir biçimde Volvo Concept Coupé olarak anılan bu etkileyici otomobil, bir bakıma İsveçli üreticinin gelecek vizyonunun güncel bir yansıması.

Toplamda 400 beygire ulaşan gücünü ön tekerlere bağlı 2.0 litre hacminde 4 silindirli bir benzinli motorun yanı sıra arka tekerlere bağlı bir elektrikli motordan alacak hibrit model, Volvo'da yeni bir jenerasyonun öncüsü olacak.

Yüksek performansının ötesinde Volvo Concept Coupé, sıvı metali andıran dinamik ve akıcı görünümüyle dikkat çekiyor. Modelin tasarımında 1961 - 1973 yılları arasında üretilen Volvo klasiği P1800'den ilham alınmış. Ancak Concept Coupé selefinin aksine çok daha modern ve keskin çizgilerle biçimlendirilmiş.

Bilim kurgu filmlerinde rastlamaya alıştığımız, fütüristik görsel detaylarına karşın Volvo Concept Coupé için uzun yıllar beklemek zorunda değilsiniz. Volvo'nun yeni nesil prestij simgesi 2014 yılında asfaltla buluşacak.

İZLE
Büyüleyici Sürüş Deneyimi: Yeni BMW 4 serisi Gran Coupé
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası